Gjennom fire generasjoner har vi servert det norske folk matvarer basert på de beste råvarene fra vårt lokalområde. Selv om mye har endret seg gjennom disse årene, har alle generasjoner Pettersen hatt samme nordnorske stayerevne, lidenskap og stolthet for det vi holder på med.

Eventyret startet helt tilbake i 1924 da Johan Hagrup Pettersen startet en landhandel med salg av både kjøtt- og fiskeprodukter i Kaldfjorden på Kvaløya. Da sønnen Solberg tok over 30 år senere, startet han i tillegg en fiskehandel, samtidig som bedriften skiftet navn til Solberg Pettersen AS. I dag er Kim Pettersen, fjerde generasjon bak roret, etter at han overtok etter sin far, Johan Pettersen.

Den ekte, gode og naturlige smaken er utvilsomt verdt å vente på

Alltid mange jern i ilden

Solberg var en aktiv mann og ble ofte sett på veien i lastebilen sin. Den dag i dag forteller lokalbefolkningen at de husker at Solberg Pettersen selv kjørte rundt og plukka opp sesongarbeidere som stod langs veien klare for dagens arbeidsøkt. Var du ikke på plass til rett tid, så ble det ikke jobb på deg den dagen.

Råvarer i verdensklasse

I dag er vi 13 ansatte, og vi fokuserer kun på produksjon av kjøttvarer av høy kvalitet. Vi føler oss privilegerte som har tilgang på verdens beste råvarer som kommer fra lokalområdet over den arktiske polarsirkelen. For både det ville været og den vakre naturen spiller definitivt på lag med oss både med tanke på smak og kvalitet.

Naturlig god smak

Vi handler hovedsakelig våre råvarer fra Nortura Målselv. I tillegg til å være svært opptatt av dyrevelferd, samarbeider de med bønder som gir dyrene sine naturlig fôr. Under produksjonen av våre produkter tilstreber vi å bruke minst mulig kunstige tilsetningsmidler, og ønsker å bruke mest mulig naturlige foredlingsmetoder. Det gjør kanskje at vi må vente litt lenger på de ferdige produktene våre. Men den ekte, gode, naturlige smaken er utvilsomt verdt å vente på.