Proff

Vi samarbeider med både hoteller og restauranter, og tilbyr i tillegg catering for selskap på minimum 15 personer. Vi elsker å bli utfordret og å utvikle nye smaker og produkter sammen med våre samarbeidsaktører. Har hotellet eller restauranten din noen ønsker eller vil vite mer om hva vi kan tilby dere, ikke nøl med å kontakte oss for en uforpliktende prat.

Storfornøyd med råvarene

Bardus Bistro i Tromsø er genuint opptatt av lokale råvarer og har samarbeidet tett med Solberg Pettersen helt siden de åpnet i 2013. Solberg Pettersen leverer råvarer som pølser, burgerkjøtt, reinsdyr og lam i sesong til den populære restauranten. Medeier og kokk, Rune Knudsen, er svært fornøyd med samarbeidet.

— Solberg Pettersen vet alltid hvilken kvalitet vi er på utkikk etter og håndplukker førsteklasses råvarer for oss flere ganger i uka. Vi har en tett dialog og legger opp menyene etter hva vi får levert. Også har vi sammen utviklet oppskriften til vår populære burger, sier Knudsen.

Rune Knudsen trekker frem burgeren og lammekjøttet fra Kvaløya som noen av råvarene han er mest stolt av å servere gjestene sine på bistroen.

Den helt vilt gode Bæivipølsa

Sammen med cateringfirmaet Bæivi, har Solberg Pettersen utviklet en populær viltpølse, Bæivipølsa. Bæivi har samarbeidet med Solberg Pettersen siden oppstarten i 2017, og får i tillegg levert viltprodukter og julemat som pinnekjøtt, julepølser og medisterkaker. Eier, Eirik Bæivi, trekker frem høy kvalitet og stabilitet som hovedårsakene til det gode samarbeidet.

— Solberg Pettersen strekker seg alltid så langt de bare kan for å gi oss best mulig råvarer og produkter, og er store nok til at vi er sikret stabil leveranse året rundt. I tillegg er det utrolig kult at vi har fått en egen viltpølse oppkalt etter oss, sier Bæivi.

Bæivis kunder har for lengst lagt sin elsk på Bæivipølsa, som det selges mye av fra påske og gjennom hele sommersesongen.

Kontakt oss

Ønsker du varer fra Solberg Pettersen til din bedrift?
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Kim Pettersen

Daglig leder

+47 958 77 667
Send epost

Bernt Normann

Salgssjef

+47 952 24 967
Send epost

Jonny Nilsen

Selger

+47 916 28 397
Send epost